iPhone repareren

Pier Hallewas  gaat donderdagavond een gesprek aan met een van de medewerkers en specialisten van GSM PARADISE en waar het thema hoofdzakelijk zal gaan over de iPhone repareren. Zij gaan alle ditjes en datjes voor jullie uit de doeken doen wat betreft de reparatie van een iPhone en wat het allemaal met zich meebrengt. Ook gaan ze het hebben over het waarom je de iPhone niet kunt openen en de redenen die hier achter zitten.

Verder gaat Pier ook in op de schade die mensen zelf aan hun iPhone aanbrengen door te proberen deze met eigen handen te repareren. Voor dit thema en vele andere die betrokken zijn met de iPhone gaat hij dit gesprek aan met een van de experts op dit gebied.

René van der Wouden komt hier ook even bij kijken met de laatste nieuwtjes die op de markt zijn en komen en alles wat betrokken is met iPhone om jullie op de hoogte te brengen van wat we kunnen verwachten van iPhone in het aankomende seizoen. Blijf dus op de hoogte en stel je af op de uitzending van donderdagavond waar je natuurlijk ook weer van onze geweldige muziek kunt genieten en tevens een verzoek voor jou favoriete liedje kan doen.

Heb je vragen? Dan kun je tijdens de uitzending deze direct aan onze iPhone specialist stellen en die je daar graag een duidelijk antwoord op zullen geven. Je kunt ook alvast de website van GSM Paradise bezoeken en een kijkje nemen van wat ze allemaal onder dak hebben. Wij van Dutch Coast Radio heten je alvast van harte welkom op donderdagavond.