Sponsoren

Een van onze grootste sponzoren is gokverstandig. Een online casino vergelijkingssite, waar ze jou de beste gokervaring willen geven. 

 

Heel snel afvallen met Stayhealthy.nl

1 van onze nieuwe sponsoren is het new age Health platform: Stayhealthy.nl. Dit is een website waar je werkelijk waar van alles kunt lezen en vinden over gezondheid georiënteerde onderwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afvallen, detoxen, hoe om te gaan met stress, wat doet zonlicht, en alles wat daar maar tussenzit. het is een 18_ health platform, want je moet wel de nodige bagage hebben om sommige van de onderwerpen die op Stayhealthy aangekaart worden te begrijpen. 

Zo worden bijvoorbeeld ook de effecten van een echtscheiding besproken of erectieproblemen. Niet echt zaken waar de jeugd nog echt mee te maken heeft gehad. Stayhealthy.nl heeft tevens een Facebookpagina die ruim 60.000 bezoekers per maand heeft en dus ook superactief is. Verder prijst de website verschillende health en afval producten aan, na deze zelf in eerste instantie uitvoerig te hebben gestest. Ik bedoel Stayhealthy zou Stayhealthy niet zijn als ze niet eerst oprecht zelf de producten zouden uitproberen. De redactie van Stayhealthy is dan ook scherp. Toen ze begonnen wogen ze allemaal een x aantal kilo. Alle medewerkers van het bedrijf zijn in z’n totaliteit 10 kg gemiddeld afgevallen. Das best een hoop. En alleen maar door zich aan sommige regels te houden die zij voor de lezers opstellen. En omdat een aantal van de op natuurlijke basis gemaakte afvalpillen die Stayhealthy aanprijst echt blijken te werken. 

Als je die factoren dus combineer en het gegeven dat wij binnen Dutchcoastradio ook nog eens de beschikking krijgen over deze natuurlijke middelen. hebben wij zeer zeker het gevoel dat wij een goede deal gemaakt hebben. Iedere morgen Zal Eefje Leeflang van SH bij ons in de uitzending komen om het laatste health nieuws, ofwel de laatste tips en trucs op het gebied van de moderne gezondheid met ons door te nemen!

 

Onze sponsoren, onze evenementen.